Kreatív nyelvi táborok a Katedrában!

Részvételi díj

29.000,- Ft/fő/hét

Életkor
7-12 éveseknek
Helyszín
8000 Székesfehérvár Palotai u. 4. I. em.
Turnus(ok)
2020.07.13.-07.17. Német nyelvi tábor
2020.08.03.-08.07. Angol nyelvi tábor
Szervező cég neve
Bizalmi Üzlet Bt.

 

Kreatív Angol és Német nyelvi nyári táborok 7-12 éves gyerekeknek!nyári tábor

Egy hét vidám nyelvtanulás szuper nyári témákkal!

KREATÍV ANGOL TÁBOROK IDŐPONTJAI:

  • 2020.08.03.-08.07.

KREATÍV NÉMET TÁBOR IDŐPONTJA:

  • 2020.07.13.-07.17.

 

Díja: 29.000 Ft/fő/hét - Az ár tartalmazza a tízórait, ebédet, uzsonnát és egyéb programok díját.

8:00 - 16:00 között, napi háromszori étkezéssel és sok-sok nyelvi játékkal! 

 

 

Táborozóink egész napját átszövi az angol/német nyelv használata, azonban ez mégsem egy hagyományos nyelvi tábor, hanem sokkal több annál!

A táborban 2x2 óra  nyelvi foglalkozás van egy napon, az egyik blokk délelőtt, a másik délután. Ezek általános beszédtémák köré szerveződnek, és céljuk a szókincsbővítés és beszédfejlesztés csoportban és/vagy párban, főleg játékos formában.

A tábor alatt nemcsak egy készséget fejlesztenek, hanem több tevékenységben is kipróbálhatják a diákok magukat. Napirendünket úgy állítottuk össze, hogy minél több élmény és inger érhesse a táborban a gyerekeket. Az idegen nyelv használata mellett a főszerep a változatos programoké és vidámságé.

A nyelvi foglalkozások játékosak, élményszerűek, csak úgy mint az egyes témakörök, amit a hét folyamán feldolgozunk és amik az adott nyelvi témanap köré szerveződnek. A nyelvi foglalkozásoktól függetlenül, az egész napos program folyamán törekszünk az idegen nyelv használatára és természetesen a gyerekeket is erre biztatjuk. Így legyen szó mozgásos tevékenységről (torna, tánc, sport), kézműveskedésről vagy akár egy vetélkedőről, a gyerekeknek egész nap lehetőségük nyílik rá, hogy még jobban elsajátíthassák az idegen nyelvet.

A programok között minden nap szerepel egy látogatás egy külső helyszínre, pl. sportpálya, játszótér, fagyizás a belvárosban, illetve múzeum. 

Szeretettel várjuk a kis táborozókat!

Katedra Nyelviskola Székesfehérvár - Cím: 8000 Székesfehérvár, Palotai u. 4.

Telefon: 22-787 783 , 30-610 5031

E-mail: fehervar@katedra.hu

 

Tanáraink

A Katedra Nyelviskolában diplomás, folyamatosan továbbképzett, ellenőrzött nyelvtanárok tanítanak. Magasabb szinteken anyanyelvi oktatókat is alkalmazunk.

tanar

Judit

Angoltanár

"Nyelvtanárként nemcsak az a feladatom, hogy diákoknak nyelvet tanítsak, hanem hogy a tanításon keresztül az embert és magamat is megismerjem"

""

Oktatott tanfolyamtípusok

Aktivizáló, Nyelvtani rendszerező, Kommunikatív általános nyelvtanfolyam, Külföldi munkavállalásra felkészítő nyelvtanfolyam, Nyelvvizsga felkészítő tanfolyam...

97%

hallgatói elégedettség

tanítok

11 éve

a Katedránál

Roberta
tanar

Roberta

Angoltanár

"Számomra a nyelvtanítás és a nyelvtanulás azt az élményt nyújtja, hogy minden foglalkozás során egy újabb ablakot nyitunk a világra."

"Roberta felkészült, kreatív és lendületes tanár. Az órái vidámak, élményekkel telik és feltöltődve távozunk az iskolából. Great job! :-)"

Oktatott tanfolyamtípusok

Kommunikatív általános nyelvtanfolyam, Nyelvvizsga felkészítő tanfolyam, Üzleti nyelvtanfolyam...

98%

hallgatói elégedettség

20 éve

tanítok

15 éve

a Katedránál

tanar

Balázs

Angoltanár

""

""

Oktatott tanfolyamtípusok

Aktivizáló, Kommunikatív általános nyelvtanfolyam, Külföldi munkavállalásra felkészítő nyelvtanfolyam, Nyelvtani rendszerező, Nyelvvizsga felkészítő tanfolyam...

97%

hallgatói elégedettség

tanítok

11 éve

a Katedránál

Visszahívást kérek

  • 1
    Személyes adatok
  • 2
    Kész

Segíthetek?