NYÁRI TÁBOROK 7-14 ÉVES GYEREKEKNEK

Táboraink:

  • Kreatív Angol és Német Nyelvi Táborok 7-14 éves gyerekeknek!
  • BitBázis Informatika Táborok 7-14 éves gyerekeknek!

 

 

Kreatív Angol és Német Nyelvi Táborok 7-14 éves gyerekeknek!

nyári tábor

Egy hét vidám nyelvtanulás szuper nyári témákkal!

KREATÍV NYELVI TÁBOROK IDŐPONTJAI:

  • 2022.06.20. - 06.24. (ANGOL+SPORT TÁBOR)

  • 2022.07.04. - 07.08. (ANGOL TÁBOR)

  • 2022.07.11. - 07.15. (NÉMET TÁBOR)

  • 2022.08.01. - 08.05. (ANGOL TÁBOR)

 

Díja: 39.900 Ft/fő/hét - Az ár tartalmazza a tízórait, ebédet, uzsonnát és egyéb programok díját.

8:00 - 16:00 között, napi háromszori étkezéssel és sok-sok nyelvi játékkal! 

 

 

Táborozóink egész napját átszövi az angol/német nyelv használata, azonban ez mégsem egy hagyományos nyelvi tábor, hanem sokkal több annál!

A táborban 4-5 óra nyelvi foglalkozás van egy napon. Ezek általános beszédtémák köré szerveződnek, és céljuk a szókincsbővítés és beszédfejlesztés csoportban és/vagy párban, főleg játékos formában.

A tábor alatt nemcsak egy készséget fejlesztenek, hanem több tevékenységben is kipróbálhatják a diákok magukat. Napirendünket úgy állítottuk össze, hogy minél több élmény és inger érhesse a táborban a gyerekeket. Az idegen nyelv használata mellett a főszerep a változatos programoké és vidámságé és a sporté.

A nyelvi foglalkozások játékosak, élményszerűek, csak úgy mint az egyes témakörök, amit a hét folyamán feldolgozunk és amik az adott nyelvi témanap köré szerveződnek. A nyelvi foglalkozásoktól függetlenül, az egész napos program folyamán törekszünk az idegen nyelv használatára és természetesen a gyerekeket is erre biztatjuk. Így legyen szó mozgásos tevékenységről (torna, tánc, sport), kézműveskedésről vagy akár egy vetélkedőről, a gyerekeknek egész nap lehetőségük nyílik rá, hogy még jobban elsajátíthassák az idegen nyelvet.

Angol és sport: A legjobb szünidei program lehet a Nyelvi és sporttábor! Ismét megrendezzük nagy sikerű nyelvi- és sporttáborunkat 7-14 éves gyerekek részére. Délelőtt nyelvet tanulunk, délután pedig a szabadban sportolunk. A napi több órás játékos nyelvtanulás mellett változatos sport programokkal várjuk a gyerekeket. Az oktatók tapasztalt nyelvtanárok és sport animátorok. A programok között időjárástól függően minden nap szerepel egy látogatás egy külső helyszínre, pl. sportpálya, játszótér, mozi, strand, "ismerd meg a városod" fagyizás a belvárosban stb.

Szeretettel várjuk a kis táborozókat!

 

 

Katedra Nyelviskola Székesfehérvár - Cím: 8000 Székesfehérvár, Palotai u. 4.

Telefon: 22-787 783 , 30-610 5031

E-mail: fehervar@katedra.hu

 

 

=============================================================================================

BitBázis Programozó Táborok 7-14 éves gyerekeknek!

 

Alkoss és varázsolj! - A logikus gondolkodás és a problémamegoldó készség fejlesztése játszva, varázslatosan!

INFORMATIKA TÁBOROK IDŐPONTJAI:

  • 2022.06.27. - 07.01.

  • 2022.07.18. - 07.22.

  • 2022.08.08. - 08.12.

 

Táborozóink a következő témakörökkel foglalkoznak az egy hét alatt:

Robotika - RoboBázis

LEGO robotok építése és programozása: LEGO WEDO (kezdőknek) + LEGO MINDSTORMS EV3 (haladóknak)

RoboBázis - Robotika TáborMegtanítjuk a diákoknak, hogy programozni jó… Miközben programoznak, megismerik a saját gondolkodásukat, fejlesztik a logikájukat és a tanulási készségeiket. Egyfajta alkotó varázslat részesei lesznek. Egyszerűen csak terveznek és alkotnak – mindezt okosan és játékosan, ugyanis Lego robotokat építenek, melyeket egy usb-n keresztül számítógéphez csatlakoztatva leprogramozhatnak, így a kész robotok interaktívvá válnak és végrehajtják a leprogramozott utasításokat. A robotok különböző szenzorokkal rendelkeznek, melyek megfelelően leprogramozva életre keltik a kis Lego robotokat.

Mit fognak tanulni? - algoritmikus gondolkodás, programozási alapismeretek, a robotika alapelvei

Mi kell a táborhoz? A táborhoz minden szükséges eszközt mi biztosítunk.

Időpontok és jelentkezés itt --> Katt ide

Applikáció készítés - AppBázis

Android Applikáció készítés

AppBázis - TáborA táborozók androidos alkalmazások és játékprogramok készítésén keresztül megszerzik az alkalmazásfejlesztéshez szükséges design és programozási alapismereteket. Megismerkedve az MIT App Inventor fejlesztőkörnyezettel, izgalmas és érdekes alkalmazásokat, játékprogramokat terveznek, fejlesztenek.

Mit fognak tanulni? programozási alapismeretek, applikáció tervezés, App Inventor 2 használata

Mi kell a táborhoz? Minden táborozónak szüksége lesz egy saját Google-fiókra, illetve egy Androidos telefonra vagy tabletre, amin az elkészített alkalmazásokat ki tudja próbálni. A táborhoz minden más szükséges eszközt mi biztosítunk.

Kinek ajánljuk? Javasolt korosztály: 10-16 évesek. A korosztályból bárkinek, semmilyen előzetes tudás, előképzettség nem szükséges. Mindenkinek ajánljuk, aki érdeklődik az applikációkészítés iránt.

Időpontok és jelentkezés itt --> Katt ide

WebBázis

Honlapkészítés, webdesign, képszerkesztés

WebBázis - TáborA táborozó diákok megismerkednek a HTML és CSS alapjaival és a röpke egy hetes tábor alatt elkészítik saját honlapjukat.

Mit fognak tanulni? HTML/CSS, programozási alapismeretek, webdesign, betekintés a weboldal készítés technikai lehetőségeibe, fotózás és képszerkesztés, vektoros rajzolás, videó szerkesztés, készített képek és videók feldolgozása, egyéni weboldal készítés Ha pedig elfáradtak, akkor szabadtéri logikai játékok kerülnek előtérbe.

Mi kell a táborhoz? A táborhoz minden szükséges eszközt mi biztosítunk.

Kinek ajánljuk? Bárki jelentkezhet, semmilyen előzetes tudás, előképzettség nem szükséges. Mindenkinek ajánljuk, aki érdeklődik a honlapkészítése, webdesign, képszerkesztés, videószerkesztés iránt.

Időpontok és jelentkezés itt --> Katt ide