100 órás angol nyelvtanulás - Blended learning

100 órás angol nyelvtanulás - Blended learning

Kombináljuk a tantermi oktatást, a személyes jelenlétet és a nyomtatott tananyagot az elektronikus felülettel

100 óra angol nyelvtanulás 69.800,-Ft-ért

Mi a Blended learning és miért jó Neked?

 

A blended learninget magyarul vegyes oktatásnak vagy kombinált tanulásnak hívjuk, amely lényegében az e-learning adta lehetőségek és a hagyományos tantermi oktatás kombinációja. A blended learning segítségével tehát kombináljuk a konzultációkat, amikor az oktatásé és a kommunikációé a főszerep, majd a mentori tevékenységeket és az egyéni tanulást elektronikusan azaz rugalmas időbeosztásban e-lerning módszerrel végezzük.

A blended learningben rejlő, a hagyományos tanításnál sokkal rugalmasabb oktatási lehetőségeket nyelvoktatás példáján keresztül mutatjuk be. Az idegen nyelv oktatást két fő részre lehet bontani:

  • Az első részbe tartoznak az órai munkák, melyekhez szükséges a személyes, tanári jelenlét. Ilyenkor fejlesztheti a tanuló a beszédkészségét, gyakorolhatja a társalgást valós környezetben. 
  • A második részbe sorolhatóak azok az elemek, melyek mindenkitől egyformán számon kérhetőek. Tipikusan ilyenek a tesztfeladatok, a szavak tanulása, a nyelvtani gyakorlatok, illetve a hallott szöveg értés utáni tesztsor. Ezeket a hagyományos oktatásban általában a diáknak otthon, egyedül kell megoldania, gyakorolnia, így ezt Nálunk e-learning tananyagként végezhető el. Pozitívuma, hogy nem kell alkalmazkodni a tanárnak és diáknak egymás idejéhez. Nincsen időhöz kötve a tananyag elvégzése, illetve a tanár bármikor leellenőrizheti, hogy a diák hol tart a tananyagban, mennyit foglalkozott vele. Így könnyebben fel tud készülni a következő órára is, és jobban tud a diákok tempójához és tudásához alkalmazkodni.

 

Oktatás ütemezése?

 

  • hétfő-péntek, azaz heti 2x2 óra - 17:30-19:00
  • tanfolyam kezdése: 2017. január 16.
  • jelentkezési határidő: 2017. január 10.

 

 

Szeretnél többet megtudni a részletekről? Kérj visszahívást!
Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot és visszahívunk:

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, az időbeosztással, a rugalmassággal és főként az oktatás színvonalával. Két tanárt ismertem meg, mindketten nagyon felkészültek és kiváló pedagógusok.

"Nagyon meg vagyok elégedve a Katedra iskolával. Az Interneten, a honlapon megfelelő a tájékoztatás. Az e-mail címemre folyamatosan kapom az információkat.

"Az én véleményem a Katedra iskoláról abszolút pozitív. Nagyon szeretek ide járni tanulni, a csoport fantasztikus, nagyon jól érzem magam minden alkalommal.

"Azért választottam a Katedrát, mert kedvező ajánlatokat kínált, és a testvérem is itt tanult. Nagymértékben hozzájárul nyelvtudásom fejlődéséhez, jó a közösség és a tanárok.

"A kis létszámú csoportokban könnyű a tanulás, és az óra pörgős, nem unatkozom, és tudunk beszélni. Szerintem a Katedra egy nagyon jó hely, ahol még a tanulás is élvezetes és sose unalmas.

"Azért választottam a Katedrát nyelvtanuláshoz, mert fejlődni szerettem volna, s a magántanárok nem feltétlen tudnak kifejezetten a TELC nyelvvizsgára felkészíteni.

"Azért a Katedrát választottam, mert a lakóhelyemhez közel, jól megközelithető helyen van és jó a hírneve. Valóban jók a tanárok, és az árak is.

"A Katedra Nyelviskola nagyon családias légkört teremt illetve a tanárok alaposan felkészültek az órákra és a maximumot nyújtják a diákok számára!

"Aranyosak és segítőkészek a tanárok, a diákokkal együtt. Amióta ide járok jobban tudok a külföldi ismerőseimmel beszélgetni."

"A Katedrában lehetőségem volt kis csoportban tanulni, ami számomra versenyhelyzetet teremtett és motivált. Tudtuk egymást biztatni és együtt tanulni ha szükséges volt.