100 órás angol nyelvtanulás - Blended learning

100 órás angol nyelvtanulás - Blended learning

Kombináljuk a tantermi oktatást, a személyes jelenlétet és a nyomtatott tananyagot az elektronikus felülettel

100 óra angol nyelvtanulás 69.800,-Ft-ért

Mi a Blended learning és miért jó Neked?

 

A blended learninget magyarul vegyes oktatásnak vagy kombinált tanulásnak hívjuk, amely lényegében az e-learning adta lehetőségek és a hagyományos tantermi oktatás kombinációja. A blended learning segítségével tehát kombináljuk a konzultációkat, amikor az oktatásé és a kommunikációé a főszerep, majd a mentori tevékenységeket és az egyéni tanulást elektronikusan azaz rugalmas időbeosztásban e-lerning módszerrel végezzük.

A blended learningben rejlő, a hagyományos tanításnál sokkal rugalmasabb oktatási lehetőségeket nyelvoktatás példáján keresztül mutatjuk be. Az idegen nyelv oktatást két fő részre lehet bontani:

  • Az első részbe tartoznak az órai munkák, melyekhez szükséges a személyes, tanári jelenlét. Ilyenkor fejlesztheti a tanuló a beszédkészségét, gyakorolhatja a társalgást valós környezetben. 
  • A második részbe sorolhatóak azok az elemek, melyek mindenkitől egyformán számon kérhetőek. Tipikusan ilyenek a tesztfeladatok, a szavak tanulása, a nyelvtani gyakorlatok, illetve a hallott szöveg értés utáni tesztsor. Ezeket a hagyományos oktatásban általában a diáknak otthon, egyedül kell megoldania, gyakorolnia, így ezt Nálunk e-learning tananyagként végezhető el. Pozitívuma, hogy nem kell alkalmazkodni a tanárnak és diáknak egymás idejéhez. Nincsen időhöz kötve a tananyag elvégzése, illetve a tanár bármikor leellenőrizheti, hogy a diák hol tart a tananyagban, mennyit foglalkozott vele. Így könnyebben fel tud készülni a következő órára is, és jobban tud a diákok tempójához és tudásához alkalmazkodni.

 

Oktatás ütemezése?

 

  • hétfő-péntek, azaz heti 2x2 óra - 17:30-19:00
  • tanfolyam kezdése: 2017. január 16.
  • jelentkezési határidő: 2017. január 10.

 

 

Szeretnél többet megtudni a részletekről? Kérj visszahívást!
Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot és visszahívunk:

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"Teljesen kezdőként nagyon megnyugtató jó közösségben tanulni. A felkészült tanárnő jó előadó készsége sokat segít az idegen nyelv elsajátításában.

„A Katedra nyelviskolát egy szóval tudnám jellemezni: profizmus.

"Nagyon meg vagyok elégedve a Katedra iskolával. Az Interneten, a honlapon megfelelő a tájékoztatás. Az e-mail címemre folyamatosan kapom az információkat.

"Az én véleményem a Katedra iskoláról abszolút pozitív. Nagyon szeretek ide járni tanulni, a csoport fantasztikus, nagyon jól érzem magam minden alkalommal.

"Nagyon korrekt, pontos tájékoztatásban volt részem, illetve az órák minősége is sok tanulási lehetőséget biztosított számomra. Nagyon bízom benne, hogy sikerült az LCCI nyelvvizsgát letennem. 

„Manapság elengedhetetlen, hogy beszéljünk legalább egy idegen nyelvet. Ha ilyen céljaid eléréséhez színvonalas oktatást, ugyanakkor kellemes légkört szeretnél, akkor a KATEDRA a neked való hely.

"A színvonal megfelelő, minden eszköz és tényező adott a sikeres tanulmányokhoz, a tanárok megfelelően felkészültek, és pontosan tudják, hogyan készíthetik fel legjobban diákjaikat a közelgő megmér

"Azért szeretek ide járni mert itt nagyon kedves, barátságos és segítőkész mindenki. Az órák nagyon jó hangulatban telnek és persze mindenki számíthat segítségre ha nem ért valamit.

"Azért választottam a Katedrát nyelvtanuláshoz, mert fejlődni szerettem volna, s a magántanárok nem feltétlen tudnak kifejezetten a TELC nyelvvizsgára felkészíteni.

"Azért választottam a Katedrát, mert kedvező ajánlatokat kínált, és a testvérem is itt tanult. Nagymértékben hozzájárul nyelvtudásom fejlődéséhez, jó a közösség és a tanárok.